STX VERKSTAD

Vi är din lokala Moped verkstad, MC-Verkstad och Bilverkstad

Vi på STX har expertis och professionell utrustning för alla typer av service (mopedservice, mc service och bilservice) och även för bilreparationer oavsett märke. Vår bilverkstad utför allt ifrån ac-påfyllning, däckskifte, montering av tillbehör till reparationer oavsett om skadorna är omfattande, likaså gäller vår mc verkstad och mopedverkstad.

Med korta väntetider och fördelaktiga priser i vår verkstad. Vi utför även garanti jobb för ett flertal moped märken och alla försäkring jobb för mopeder och motorcyklar. En komplett mc verkstad.

Bilservice, mopedservice, bilreparation, Motorcykel verkstad, Moped service.

Ring oss redan idag och boka din Moped service, Motorcykel service eller bilservice!

Som märkesoberoende kan vi erbjuda bilar från de mest kända märkena på marknaden. Alla våra bilar är noga genomgångna i vår bilverkstad och mc verkstad!

Låt oss hjälpa dig i mopedköpet. Vi har lång erfarenhet av mopeder & MC och är stolta återförsäljare av DRAX och NIU. I vår Mc-verkstad utför vi alla typer av arbeten så som service och reparationer. Vi utför även försäkrings jobb på din Moped eller mc.

Oavsett om du väljer att köpa, sälja eller byta en bil hos STX så hjälper vi er. Alla bilar som STX förmedlar har genomgått en översyn. Vi erbjuder även bilar som har genomgått en grundlig genomgång i vår bil verkstad, Mc-verkstad, mopedverkstad. det kallar vi STX certified!

STX är en oberoende leverantör med egen bilverkstad, Mc-verkstad, Mopedverkstad,  däck och fälg- samt rekonditioneringsverksamhet. Vi som arbetar på STX Bilverkstad i Halmstad ser fram emot att hjälpa dig med din bil.

Marek
Mekaniker
Januzs
Mekaniker
MÄRKES OBEROENDE

Som märkesoberoende kan vi erbjuda bilar från de mest kända märkena på markanden.

Moped

Låt oss hjälpa dig i mopedköpet. Vi har lång erfarenhet av mopeder & MC och är stolta återförsäljare av DRAX och NIU.

Trygg bilaffär

Oavsett om du väljer att köpa, sälja eller byta en bil hos STX så hjälper vi er. Alla bilar som STX förmedlar har genomgått en översyn. Vi erbjuder även bilar som har genomgått en grundlig genomgång, det kallar vi STX certified!

ÖVRIGA TJÄNSTER

STX är en oberoende leverantör med egen verkstad, däck och fälg- samt rekonditioneringsverksamhet. Vi som arbetar på STX Bilverkstad i Halmstad ser fram emot att hjälpa dig med din bil.