NIU NQi Sport

NIU NQi Sport

33.995 kr
NIU NQi Sport NIU NQi Sport NIU NQi Sport NIU NQi Sport NIU NQi Sport NIU NQi Sport
BESKRIVNING
  • Årsmodell 2020
  • Tillverkare NIU
  • Modell NQi Sport
  • Kaross typ Moped/EU-Moped
  • Växellåda Automatisk
  • Drivmedel El
  • Lagernummer 14865225
  •  Information
  •  Vehicle Location

LED Strålkastare, Bluetooth, Digital instrumentering, Start: Elektrisk, Stöldlarm, Varumärke: NIU
Färg: Mattsvart
Motortyp: Bosch for NIU
Motorstyrka: 1,8kW
Vridmoment: 120Nm
Växling: Automat
Hastighet: 45kmh klass 1
Bränsle: El, Lithiumbatteri Panasonic 60V 29Ah 1740Wh
Bränslevolym: 80km räckvidd
Storlek: 1800*700*1130mm
Fälg: Alu 12" fram och bak
Vikt: 78kg
Passagerare: Ja
Maxlast: 150 kg
Starttyp: El

Vi menar att NIU med N-Sport inte bara gjort elmopeden till ett alternativ utan till ett bättre alternativ än mopeder med förbränningsmotor. N-Sport har bättre acceleration, är tyst, klimatsmart, prisvärd, enkel att ladda och kräver minimalt med service och underhåll. Räckvidd är upp till 8 mil och möjlighet att ta med samt ladda batteriet inomhus gör att räckvidden täcker de sträckor man normalt gör med en moped.

NIU N-Sport elmoped är designad för den medvetne urbana pendlaren som vill transportera sig snabbt, miljövänligt och kostnadseffektivt. Genom att lägga stora resurser på bland annat avancerad batteriteknik och hög kvalitet vid såväl konstruktion som tillverkning har NIU med N-Sport skapat ett idealiskt fordon för moderna stadsbor.

Det skall vara enkelt att äga en elmoped från NIU och det återspeglas i detaljerna. Tidigare problem i samband med laddning av elfordon har NIU eliminerat genom ett portabelt batteri som är enkelt att ta med och ladda i lägenheten eller på jobbet.

N-Sport är alltid uppkopplad och ger dig information i realtid via din Smartphone App. Information om var din N-Sport befinner sig, larmnotiser om någon försöker stjäla den, hastighet, batteriets status, hur många kilometer du kommer med nuvarande laddning och komplett körhistorik.

N-Sport har imponerande prestanda. Med en för NIU specialanpassad Boschmotor på 1800W med peak på 2400W och NIU:s egenutvecklade Litiumbatteri på 29AH får N-Sport hela 120 Nm i vridmoment. Det gör att en elmoped från NIU enkelt accelererar ifrån traditionella EU-mopeder med förbränningsmotor. Acceleration och maxhastighet kan enkelt ställas om under körning via 3 standardlägen för att passa olika trafiksituationer. Genom energisparande teknik och bromskraftåtervinning når man upp till 80 km per laddning, vilket vid normal pendling motsvarar ungefär en arbetsvecka.Vid full effekt och blandad körning är körsträckan ca 4-6mil.

Batteriet är optimalt placerat under förarens fötter vilket ger en mycket fördelaktig viktfördelning och samtidigt lämnar gott om plats åt förvaring under sadeln. N-Sport är rymlig och robust och har flera smarta detaljer som USB-uttag utfällbara fotstöd för passagerare och inte minst, plats för ett extra batteri under sadeln.

STX Bil & MC kan ordna alla mopeder i klass 1 och klass 2. Vi kan erbjuda finansiering via Santander, MyMoney och Wasa Kredit. Finansierings förslag från 644/ mån

Kontakta oss om du vill ha mer information om denna NIU NQi Sport
STX Bil & MC AB Halmstad
Kontaktperson:
Gaston Stolar Tel: 035 19 18 72
Christian Heilig Tel: 035 19 18 75

Liknande fordon