NIU MQi+ Sport

NIU MQi+ Sport

29.995 kr
NIU MQi+ Sport NIU MQi+ Sport NIU MQi+ Sport NIU MQi+ Sport
BESKRIVNING
 • Årsmodell 2020
 • Tillverkare NIU
 • Modell MQi Sport +
 • Kaross typ Moped/EU-Moped
 • Växellåda Automatisk
 • Drivmedel El
 • Färg exteriör Svart/Vit/Silver
 • Lagernummer 14865132
 •  Information
 •  Vehicle Location

  Varumärke: NIU
  Svart: Svart/Vit/Silver
  Motortyp: Bosch for NIU
  Motorstyrka: 1400W
  Växling: Automat
  Hastighet: 45kmh klass 1
  Bränsle: El, Lithiumbatteri Panasonic 48V 42Ah
  Bränslevolym: Upp till 130km räckvidd
  Storlek: 1640*657*1099mm
  Fälg: Alu 10" fram och bak
  Vikt: 60kg
  Passagerare: Ja
  Maxlast: 160kg
  Starttyp: El

  NIU M+ kommer utrustad med NIU:s senaste batteriteknologi. Batteriet har hög kapacitet och är väldigt lätt! Sport modellen kommer med ett 48V42Ah batteri och Lite modellen kommer med ett batteri på 48V31ah.

  NIU M+ elmoped är designad för den medvetne urbana pendlaren som vill transportera sig snabbt, miljövänligt och kostnadseffektivt. Genom att lägga stora resurser på bland annat avancerad batteriteknik och hög kvalitet vid såväl konstruktion som tillverkning har NIU med M+ skapat ett idealiskt fordon för moderna stadsbor.

  Det skall vara enkelt att äga en elmoped från NIU och det återspeglas i detaljerna. Tidigare problem i samband med laddning av elfordon har NIU eliminerat genom ett portabelt batteri som är enkelt att ta med och ladda i lägenheten eller på jobbet.

  M+ är alltid uppkopplad och ger dig information i realtid via din Smartphone App. Information om var din M+ befinner sig, larmnotiser om någon försöker stjäla den, hastighet, batteriets status, hur många kilometer du kommer med nuvarande laddning och komplett körhistorik.

  M+ har imponerande prestanda. Acceleration och maxhastighet kan enkelt ställas om under körning via 2 standardlägen för att passa olika trafiksituationer. Genom energisparande teknik och bromskraftåtervinning och ett stort batteri når man upp till 100 km per laddning, vilket vid normal pendling motsvarar ungefär en arbetsvecka.

  STX Bil & MC kan ordna alla mopeder i klass 1 och klass 2. Vi kan erbjuda finansiering via Santander, MyMoney och Wasa Kredit. Finansierings förslag från 569kr / mån, Stöldlarm, Start: Elektrisk, LED Strålkastare, Bluetooth,

  Kontakta oss om du vill ha mer information om denna NIU MQi+ Sport
  STX Bil & MC AB Halmstad
  Kontaktperson:
  Gaston Stolar Tel: 035 19 18 72
  Christian Heilig Tel: 035 19 18 75

  Liknande fordon